top of page

Services

Η NET FOR YOU διαθέτει πιστοποιημένο προσωπικό στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης αναφορικά με όλα τα προϊόντα που προσφέρει στους πελάτες της. 

Επιπλέον, αναλαμβάνει τη συνολική υποστήριξη κάθε δικτύου. Από το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την εκπαίδευση, μέχρι την μετέπειτα υποστήριξη του.

Ο τρόπος υλοποίησης των υπηρεσιών γίνεται, είτε με χρέωση ανά ώρα, είτε με την προαγορά χρόνου τεχνικής υποστήριξης (υπό μορφή συμβολαίου ορισμένου χρόνου), του οποίου ο πελάτης κάνει χρήση με απόλυτη προτεραιότητα στο χρόνο ανταπόκρισης του τεχνικού

Συμβουλευτικέs Υπηρεσίεs

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα δικτυακής ασφάλειας (Network Security) που αφορούν από την επιλογή και εγκατάσταση μιας πολύπλοκης λύσης Firewall και Backup μέχρι μιά απλή λύση Anti-virus και Anti-Spam.

Η εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην καταγραφή των αναγκών κάθε πελάτη, μας επιτρέπει να προτείνουμε και να σχεδιάζουμε λύσεις, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Βασικός μας στόχος είναι η αμεσότητα στην υλοποίηση κάθε project που αναλαμβάνουμε, καθώς και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Απομακρυσμένη Επίλυση Προβλημάτων

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία σας παρέχουμε  την δυνατότητα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων του δικτύου σας μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, με χρέωση ανά περιστατικό.

Το πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι ότι:

  • Μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας

  • Το κόστος είναι μικρότερο από ότι την ανά ώρα φυσική παρουσία τεχνικού στο χώρο σας

 

Σημείωση: Η υπηρεσία αφορά περιστατικά που είναι δυνατόν να επιλυθούν εξ’ αποστάσεως και η επίλυση τους θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 45 λεπτών.

Π|ακέτα Προαγοράs Ωρών

Με το συγκεκριμένο πακέτο ο πελάτης προαγοράζει συγκεκριμένο πακέτο ωρών από την NET FOR YOU, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ως εξής:

Η τεχνική υποστήριξη από την NET FOR YOU θα παρέχεται στις εγκαταστάσεις του πελάτη, μετά από έγγραφη (fax ή email) ή τηλεφωνική ειδοποίηση.
Ο χρόνος απόκρισης της NET FOR YOU στις αντίστοιχες ειδοποιήσεις του πελάτη θα έχει ως εξής:
•    Εφόσον η ειδοποίηση από τον πελάτη πραγματοποιηθεί έως τις 10:00 πμ, η επίσκεψη του τεχνικού της NET FOR YOU θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα.
•    Εφόσον η ειδοποίηση από τον πελάτη πραγματοποιηθεί μετά τις 10:00 πμ, η επίσκεψη του τεχνικού της NET FOR YOU θα πραγματοποιείται την αμέσως εργάσιμη ημέρα έως τις 10:00 πμ.
Εργάσιμες ώρες νοούνται οι ώρες 9 πμ – 5:00 μμ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός εορτών και αργιών.

* Ελάχιστος αριθμός προαγοράς ωρών: 20
** Ελάχιστος αριθμός προαγοράς περιστατικών: 15​

***Τα συμβόλαια προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης ΔΕΝ έχουν χρονικό όριο λήξης ισχύος.

Exchange On-line

Συγχρονισμός σε real time των email, calendar & contacts, σε όλοες τις συσκευές σας (Desktops, laptops, tablets & smartphones).

 

Επιπλέον, Η υπηρεσία Exchange on line συμβάλει άμεσα στην προστασία των δεδομένων σας και παρέχει εξελιγμένες δυνατότητες. Anti-malware και Anti-Spam προστασία των εταιρικών σας mailboxes. Οι εξελιγμένες δυνατότητες προστασίας απώλειας δεδομένων, αποτρέπει του χρήστες από το να στείλουν άθελα τους ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα σε μη εξουσιοδοτημένους παραλήπτες.

 

Η παγκόσμιας κάλυψης υποδομή servers της Microsoft, οι κορυφαίου επιπέδου δυνατότητες disaster recovery, καθώς η ομάδα ειδικών που επιβλέπει επί 24ώρου βάσεως την υπηρεσία Exchange online, διασφαλίζει πλήρως τα δεδομένα σας, και με κατά 99,9% εξασφαλισμένο uptime, άκρως συμφέρουσα οικονομική πολιτική, μπορείτε να βασιστείτε ότι το εταιρικό ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο θα είναι πάντα ενεργό και διαθέσιμο.

Κατ' Αποκοπή (On-call)

Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει συμβόλαιο Συντήρησης με την NET FOR YOU, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα απολαβής τεχνικών υπηρεσιών “ON-CALL”. Με τηλεφωνική κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της NET FOR YOU, ορίζεται επίσκεψη τεχνικού στo χώρο του πελάτη, ο οποίος παρεμβαίνει με τη χρήση ειδικών εργαλείων Hardware και Software για να εντοπίσει και να επιλύσει το πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τιμοκατάλογο του συγκεκριμένου προγράμματος, ελάτε σε επαφή μαζί μας

Web Hosting

Αποκτήστε τα δικά σας email accounts τύπου (χρήστης@όνομαεταιρείαςσας.gr) και απαλλαγείτε οριστικά από το domain name του provider που συνεργάζεστε (π.χ. @hol.gr, @otenet.gr, @ath.forthnet.gr, κτλ), τα οποία σας κρατούν «δέσμιους» του εκάστοτε provider, σε περίπτωση που κάποια στιγμή, για κάποιο λόγο αποφασίσετε να τον αλλάξετε.

 

Η κατοχύρωση του δικού σας domain name, με το δικό σας (εταιρικό) όνομα στους servers που σας προσφέρουμε γίνεται απλά και εύκολα, χωρίς να απαιτούνται από μέρους σας ούτε ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε επιπλέον εξοπλισμός και περιττά έξοδα.  Επιπλέον μπορείτε να βλέπετε πλέον τα email σας από οπουδήποτε μέσω webmail interface.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε το δικό σας domain name.

 

Η υπηρεσία προσφέρει:

- Κατοχύρωση του Domain name της αρεσκείας σας (π.χ. ….@όνομα της εταιρείας σας.gr)

- Απεριόριστος αριθμός Mailboxes χρηστών

 

Το κόστος για τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι:

 

6,80€ + ΦΠΑ το μήνα, για 1 χρόνο

5,90€ + ΦΠΑ το μήνα, για 2 χρόνια

NetForYou

bottom of page